top of page
IMG_1888.heic

OM HILL INTERIÖR

Jonna Almhill, grundare av Hill interiör

Jonna är utbildad inredare och projektledare med examen från Tibro Hantverksakademi. Med erfarenhet inom bygg, inredning och projektledning är hennes främsta styrka att hjälpa er i ert projekt både i sin helhet och dess detaljer - allt ifrån att skissa idéer till materialval, ytskikt, färg och form. Jonna är lyhörd för era behov så att just er dröm kan visualiseras och konkretiseras i ett projekt för att nå era mål.

 

Jonnas stora passion är att förverkliga visioner. Tillsammans med hennes man Erik har de byggt sitt eget hus, mestadels med sina bara händer. Och varje år innebär något nytt projekt, om det så är ett unikt uterum, lekstuga i miniversion av det egna huset eller något så galet som att köpa ett hus i Italien utan att ha varit där. Jonna pressar ofta gränserna för vad som är möjligt och med sitt kreativa sinnelag hittar hon nya vägar och lösningar som varken husleverantörer eller underentreprenörer har tänkt på - allt för att förverkliga visionen.

 

Just den italienska husdrömmen är det senaste av projekten och ligger i en pittoresk by som heter Scalea i Södra Italien. Just nu pågår en stor renovering som Jonna leder från sitt hem i Sverige. Att projektleda renovering på distans innebär nya utmaningar men också nya erfarenheter och lärdomar. Du kan följa resan på @casaalmhill på Instagram.

IMG_1810.heic
bottom of page