top of page
TJÄNSTER

Hill interiör erbjuder tjänster till ert specifika projekt både i sin helhet och dess detalj. Allt ifrån att skissa idéer till materialval, ytskikt, färg och form. Vi lyssnar in era behov så att just er dröm kan visualiseras och konkretiseras.

Här nedan presenteras tre tjänster som anpassas efter era önskemål.

IMG_1784.heic

Inredningsprojekt

Hill interiör tar sig an små som stora inredningsprojekt. Vi finns med från planeringestadie till slutresultat och tar gärna ett helhetsansvar för material, ytskikt, färg och form och styling av interiören.

Vi projektleder hela processen eller finns med i utvalda delar av indredningsprojektet. Varje projekt är unikt och vi anpassar oss efter era behov. 

 

Vi använder olika verktyg för att visualisera projektet både för dig som kund och för entreprenören.

 Vi levererar 3d-vyer, 2d-vyer för planlösning, möbleringskarta och moodboards för att få till den rätta känslan och stilen.

Offentlig miljö

Hill interiör tillhandahåller processledning av en lokalförändring för er verksamhet. Vi jobbar gärna tillsammans med er under hela processen och tar hänsyn till hela verksamhetens olika perspektiv och behov. För att uppnå största effekt och bästa resultat är vi gärna med från början till slut att nå en hållbar och långsiktig offentlig miljö.

IMG_1804.heic
IMG_1771.HEIC

Detaljer

Ibland är det den lilla detaljen som är den största utmaningen. Detaljerna är viktiga för helheten och det bidrar vi gärna med. Det kan gälla enskilda delar som möblering, tapet, färgval, belysning eller alla delar tillsammans.

bottom of page